Heksenstoet

ZONDAG 25 JULI 2021 · BESELARE

Ultra Vioolet – 18u
Vio(o)len? Da’s toch klassieke muziek?
Daar denkt Ultra Vioolet duidelijk anders over! Met hun violen, cello en contrabas strijken ze rock- en pop-deuntjes zoals ze nooit tevoren klonken! De zangeres en drummer vervolledigen het geheel en zorgen voor de juiste meezingbare sjwoeng.
Door de radiohits van vroeger en nu eigenzinnig te herinterpreteren, komen de songs in alle puurheid tot hun recht. De beats laten je nog meer dansen en Ultra Vioolet doet je ontdekken hoe goed klassiek kan swingen.

 https://ultravioolet.be/  en https://www.facebook.com/UltraVioolet.be/

 

Ontpopt – 19.15u
Ontpopt is een Nederlandstalige coverband die de Heksenstoet omtovert tot een spetterend feestje waar de drank rijkelijk vloeit en de markt vol staat. Ontpopt gaat van Noordkaap, The Scene naar Clouseau, Borsato, Kreuners tot aan Will Tura, Willy Sommers, Eddy Wally enz… .
Website: http://www.ontpopt.be/

 

La Folie Jolie - 21u
La Folie Jolie is hipper dan ooit. Aan een ongezien tempo passeren talloze partyhits de revue, showcoverband La Folie Jolie laat niemand onbewogen. Eenmaal op het podium ontpoppen de 2 fantastische zangeressen en 5 topmuzikanten zich tot échte party-animals.
Come check us out and join a party you will never forget!
Website: http://www.lafoliejolie.be/

 

HEKSENVEROORDELING MET HEKSENVERBRANDING & VUURWERK - 22.45u

regie avondspel: Lore Waignein

“moede nu nekeer wa weten wildetoren wildet weten, een vertelling dat zwaar ligt op de maag en op t geweten. Dus Wees gewaarschuwd dames en heren, niets is nog wat het is geweest, het is om nooit meer te vergeten want wat ik nu ga vertellen dringt diep door tot in d’oren van de helle, nu nog veilig onder ons vertel ik dit verhaal zo puur over die ene vrouw veroordeeld tot het eeuwige vuur.”

 

DJ RUDI - 23.15u tot 2u

Tot 2 uur de maandagochtend zet DJ Rudi de laatste uurtjes van een fantastische weekend op stelten!